Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 12:40
0

„MORE SE DIŽE, A NEMA TALASA, ŠTA SE DEŠAVA?“ Hrvatsku ipak nije pogodio cunami, korisnici TikToka davali objašnjenja (VIDEO)

Na TikTok nalogu ratniksvetlauns objavljen je snimak iz Kornata u Hrvatskoj na kojem se vidi kako se u tamošnjoj luci nivo mora naglo podiže za više od metra, iako nema nijednog talasa.

Vlasnik tog naloga uz snimak je stavio i tag cunami, ali su korisnici te društvene mreže dali jednostavnije objašnjenje za ovu pojavu.

Pored šaljivih komentara da „Supemen gura more“ i da je „more proključalo“, oni ozbiljniji su naveli da je u pitanju plimski talas, odnosno da se radi o prirodnoj pojavi plime i oseke.

Bilo je i komentara da je u pitanju izlivanje kanalizacije.

@ratniksvetlauns

Kornati pre 2 dana 😮😮😮😮 Šta se ovo desilo,kako se podiže more a nema talasa?!?!! i to vise od 1 metar. #kornati #tsunami #kroatia🇭🇷

♬ Originalton – ratniksvetla182

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter