Izvor: Sputnjik
27.07.2023 u 08:53
0

ISTERANE SA FAKULTETA ZBOG TRI PRSTA I RATKA MLADIĆA: MEDIJSKA HAJKA protiv DVE STUDENTKINJE u SARAJEVU se nastavlja

Studentkinje Valentina Vujičić i Slađana Todić, koje su bile izložene medijskoj hajci zbog objava na privatnom profilu na društvenim mrežama, isključene su sa Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbednosnih studija Univerziteta u Sarajevu.

Odluku o isključenju na tri godine donela je Disciplinska komisija za disciplinsku odgovornost studenata na Univerzitetu u Sarajevu, saopšteno je sa Fakulteta kriminalistike, kriminologije i bezbednosnih studija, prenosi Srna.

U saopštenju se navodi da je Komisija izrekla najstrožu disciplinsku meru propisanu odredbama Statuta Univerziteta u Sarajevu.
„DOĆI ĆU U BEOGRAD KAD TAMO BUDU PADALE GRANATE“: Kako je DINO MERLIN govorio DEVEDESETIH (VIDEO)
Ranije je dekan tog fakulteta Jasmin Ahić rekao da Vujičićevoj i Todićevoj neće biti dozvoljen ispis sa fakulteta dok se ne završi disciplinski postupak protiv njih, a koji je pokrenut nakon saznanja o događaju na društvenim mrežama.
Valentina Vujičić i Slađana Todić izložene su medijskoj i hajci svojih kolega i drugih iz Federacije BiH jer je jedna od njih na ličnom profilu na društvenim mrežama objavila fotografiju sa podignuta tri prsta, a druga fotografiju generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića.
Tužilaštvo BiH je protiv njih formiralo predmet i zatražilo materijal od Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
I BELORUSIJA IMA SVOJU ZVERKU: „STRŠLJEN“ – RAKETNI SISTEM VELIKE RAZORNE MOĆI, SMRT za OKLOPNA VOZILA – NJEGOVOG „UJEDA“ se najviše KIJEV plaši, evo i zašto
Nakon ovih dešavanja, direktor Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandar Vulin ponudio je da one nastave školovanje na Akademiji za bezbednost u Beogradu.

Najavljeno je da će one biti stipendisti Srbije i imati smeštaj u studentskom domu u Beogradu, a da će ostatak finansijskog dela njihovog školovanja nositi preduzeće „Sarajevo-gas“, kao preduzeće Vlade Republike Srpske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter