Izvor: Kurir
29.01.2024 u 00:42
0

MUŠKARAC IZ ŽIVINICA ZATEKAO LOPOVA KAKO MU OBIJA KUĆU: Uhvatili ga, PRETUKLI pa vezali i krvavog snimali dok ZAPOMAŽE

U posledne vreme u Bosni i Hercegovini beleži se porast krađa i provala u porodične kuće, vikendice i poslovne prostore. Policajci čine sve da lopove pronađu, ali sad stiže snimak koji dokazuje da ni domaćini je sede skrštenih ruku.

Realnost u Bosni i Hercegovini je da se ovi lopovi brže puštaju nego što su privedeni, piše BiH portal Crna-Hronika.info.

Muškarac iz Živinica, u mestu Lonići, zatekao je lopove kako upadaju u njegovu porodičnu kuću. Posle nekoliko minuta jedan lopov je uhvaćen, a drugi je uspeo da pobegne nepovređen.

Čovek je zajedno sa rođacima i komšijama pretukao lopova, vezao ga za stolicu, a zatim sve snimio kamerom kako bi poručio ostalim lopovima da ne dolaze u njihov kraj.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a ceo slučaj je prijavljen nadležnima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter