Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
22.11.2023 u 11:16
0

„NE PREPUŠTAJTE DRŽAVU MAFIJI“: Apelujemo na Spajića da ozbiljno shvati problem

Zaustavljanje rata organizovanih kriminalnih klanova, u kojem je prethodno stradalo više od 50 osoba, jedan je od najvećih uspeha 43. Vlade koju je predvodio premijer Dritan Abazović i u kojoj je ministar unutrašnjih poslova bio Filip Adžić, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je časnih, hrabrih i profesionalnih službenika uvek bilo, ali je rezultat u suzbijanju organizovanog kriminala i korupcije došao tek kao plod snažne političke volje da se ovoj pošasti stane na put.

CRNA GORA POD VODOM: Poplave u Rožajama, Bijelom Polju, Tivat bez struje (VIDEO)

– Bez velike odlučnosti, pre svih premijera Milojka Spajića, kriminalne organizacije će pokušati da se vrate i preuzmu ključnu ulogu u državi, a na šta smo nebrojeno puta ukazivali. Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije mora imati adekvatnu podršku i od strane 44. Vlade Crne Gore, a sektor bezbednosti ne sme biti igračka za partijsko potkusurivanje. Zbog toga apelujemo na Spajića da ozbiljno shvati problem koji se pojavio već u prvim danima njegove vlasti, jer bezbednost građana nema alternativu – navode u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter