Izvor: Tanjug
28.05.2020 u 21:41
0

Od ponedeljka novo ublažavanje mera u Sloveniji

U Sloveniji u ponedeljak 1. juna na snagu stupa ublažavanje mera uvedenih zbog epidemije korona virusa, koje podrazumeva otvaranje turističkih objekata i javna okupljanja sa učešćem do 200 ljudi.

Ponovo će moći da rade i teretane i spa-centri, najavio je portparol vlade Jelko Kacin.

OVO MORATE ZNATI

DR NESTOROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Predsednik SZO nije doktor, bio na crnoj listi Amerike, a sada daje preporuke za koronu!

Počeo upis prvaka u osnovne škole

BiH OD 1. JUNA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM!

ODLUČENO! OD 1. JUNA ĐACI MOGU NA EKSKURZIJE

Svoja vrata opet će otvoriti svi hoteli bez obzira na veličinu, kao i banjski i zdravstveni centri i bazeni. Samo noćni klubovi i diskoteke ostaju zatvoreni. Prodavnice takođe i dalje neće raditi nedeljom i praznicima.

Nošenje zaštitnih maski više neće biti obaveza, sem za obolele i one koji se brinu o njima, ali ostaje preporuka da se maske nose u cilju zaštite od infekcije i njenog širenja, prenosi STA.

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

„Niko vas neće juriti, niko vam neće pretiti niti vas kažnjavati. Virus će to uraditi ,ako ga dobijete“, rekao je direktor Instituta za javno zdravlje Milan Krek.

Tokom sledeće nedelje postepeno će se u klupe vratiti i osnovci.

Deca neće morati da nose zaštitne maske, ali se nastavnicima to preporučuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter