Izvor: AGENCIJE
12.12.2023 u 17:14
0

OPSEDNO STANJE U SKOPLJU: Hitna poseta u zatvoru u Šutki, proveravaju se osumnjičeni za Vanjino ubistvo

Tim ombudsmana ušao je u zatvor u Šutki, kako bi proverio u kakvom su stanju osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje G. i Pančea Žežovskog, kao i lica osumnjičena da su pomagala u ubistvu, kao i bekstvu osumnjičenog Ljupča Palevskog.

„Skoplje1” je zatražilo objašnjenje od ombudsmana Nasera ​​Ziberija zašto su odlučili da prate osumnjičene za dva ubistva. Pitanja su upućena i njegovom timu, odakle se čeka njihov stav po tom pitanju – opravdan je utisak da oni vrše nadzor samo nad pritvorenicima iz poznatih slučajeva, kao i nad pritvorenicima visokog profila. Odatle su se oglasili i čeka se odgovor.

Oni proveravaju da li se u zatvoru poštuju prava Velibora Maneva, Bore Videvskog i Vlatka Kešiševa, kao i osumnjičenih za pomaganje Aleksandra G. i Stefana D, samo osam dana nakon što su završili u pritvoru.

Njih trojica, odnosno Manev, Kešišev i Videvski priznali su krivicu i šta su radili tokom otmica i ubistava. Tužilaštvo je tražilo, sud je odobrio pritvor zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter