Izvor: Novosti
26.09.2021 u 10:22
0

POPLAVA U ZAGREBU: Snažna bujica dizala asfalt na ulicama (VIDEO)

Jutros, nešto pre šest sati stanovnike zagrebačke četvrti Trešnjevka Sever probudila je poplava izazvana pucanjem vodovodne cevi u Selskoj ulici.

Hrvatski mediji piše da je zbog puknute cevi „voda sukljala na ulice i dizala asfalt u Zagrebu“.

PROČITAJTE JOŠ:  ZAEV: „Otvoreni Balkan“ je transparentan poduhvat!

Mnogobrojni podrumi i sutereni su poplavljeni, a na terenu su vatrogasci i druge komunalne službe koje pomažu građanima da ispumpaju vodu iz poplavljenih prostorija.

Najteže stanje je u Selskoj i okolnim ulicama – Grobničkoj, Hreljinskoj, Crikveničkoj i Veprinačkoj, kroz koje se voda sliva u bujici. Poplavljene su prostorije FK Trešnjevka, a voda je doprla i do sportske dvorane Trešnjevka, poznatije kao Kutija šibica.

PROČITAJTE JOŠ:  DODIK O KOMŠIĆU I DŽAFEROVIĆU: Nema potrebe da idu u Severnu Makedoniju, oni predstavljaju samo muslimane u BiH

Obustavljen je saobraćaj Selskom ulicom jer je voda izdigla asfalt i neophodno je izvršiti temeljnu sanaciju kolovoza.

Građani su zabrinuti jer voda i dalje izvire i pitaju se zbog čega nije zatvorena glavna cev. Poplava je počela oko dva sata posle ponoći noći, ali je tek u osam sati zatvoren ventil.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter