Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
04.12.2023 u 16:31
0

PRETILI MU DA PRIZNA KRAĐU, PA GA STRPALI U GEPEK: Uhapšeno pet osoba

Nakon određenog vremena, u nemogućnosti da iznude priznanje, tu osobu su vratili na početnu lokaciju gde su ga i ostavili.

Pripadnici podgoričke policije uhapsili su pet osoba E.K. (31), D.K. (25), A.K. (35), A.B. (21), i D.J. (27) osumnjičenih za krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Oni se sumnjiče da su u Podgorici, na jednoj benzinskoj pumpi, napali osobu nakon čega su smestili u prtljažnik vozila i odvezli ga na Ćemovsko polje.

MOGUĆI POVRATAK SRPKOG JEZIKA U ŠKOLE: Očekaju se velike promene posle popisa

– Dok su se nalazili na toj lokaciji ovom licu su upućivali reči preteće sadržine po njegov život i telo, pokušavajući od njega da iznude priznanje da je otuđio određene predmete iz firme koja je u vlasništvu izvršilaca – potvrdjeno je za RINU u Upravi policije Crne Gore.

Nakon određenog vremena, u nemogućnosti da iznude priznanje, tu osobu su vratili na početnu lokaciju gde su ga i ostavili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter