Izvor:
22.01.2017 u 18:08
0

PUCNJAVA ispred kafića: TEŠKO ranjen poznati kik bokser!

U pucnjavi koja se dogodila posle ponoći ispred podgoričkog kafića, Buda bar teško je ranjen poznati kik bokser Mirko Vlahović (44)

On je operisan u Kliničkom centru Crne Gore, a direktor Urgentnog centra saopštio je da je Vlahović u stabilnom stanju.

"Vlahović je upucan u predelu abdomena. Hitno je zbrinut u urgentni centar KČG-a i odmah potom operisan od strane hirurške ekipe. Trenutno je u intenzivnoj jedinici i za sada je njegovo stanje stabilno. Imao je povredu organa trbuha koje su zbrinuta od strane hirurga", rekao je on.

Kako se navodi, policija vrši uviđaj ispred Buda bara.

Vlahović je radio kao obezbeđenje u poznatom kafiću, a 2014. godine isto je bio ranjen u pucnjavi koja se desila u kafiću "Cool" gde je takođe radio kao obezbeđenje.

Tanjug.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter