Izvor: Tanjug
14.01.2024 u 00:49
0

SVUDA VESELO: Širom Republike Srpske dočekana pravoslavna Nova godina

Širom Republike Srpske dočekana je pravoslavna Nova godina, a u Banjaluci su nastupili etno pevačica Danica Krstić, glumac i pevač Milan Vasić i Trubački orkestar Barka Bras.

U Banjaluci su nastupili i članovi pevačkih grupa kulturno-umetničkih društava „Pelagić“ i „Čajavec“, „Sveti Sava“, „Piskavica“, Muzički atelje Jelene Stanišić, Damjan Vračar, Balkan koncept orkestar i mladi sugrađanin Danilo Milosavljević.

DA STE ŽIVI I ZDRAVI: Srećna Srpska Nova godina!

Na gradskom trgu u Bijeljini stanovnici Semberije i okoline ušli su u Novu godinu uz grupu Legende i lokalni bend Štrajk, objavio je RTRS. Na Studentskom trgu na Palama nastupila je pevačica etno, duhovne i rodoljubive muzike Danica Crnogorčević, Milica i Maja Stanišić i Muzički ansambl „Pale“.

Na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu nastupila je beogradska grupa Piloti. Na Trgu pravoslavlja u Derventi doček je organizovan uz nastup Jelene Tomašević, a u Šamcu uz Minu Kostić. Na Trgu Mladena Oljače u Novom Gradu pravoslavna Nova godina dočekana je uz pevača Peđu Medenicu.

IMA LI BOLJE ČESTITKE? Sa srpskom zastavom PONOSNO „jurimo“ u budućnost (VIDEO)

I na Trgu patrijarha Pavla u Brodu organizovan je doček uz vatromet i koncert pevačice Rade Manojlović. Doček pravoslavne Nove godine na otvorenom organizovan je i u Doboju i Stanarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter