Izvor: Tanjug
28.03.2022 u 14:29
0

SKANDAL U BIH Lukač otkrio da se Bašić pominjao kao meta mogućeg atentata ali SIPA NIJE PROSLEDILA INFORMACIJE MUPU RS

Motiv za ubistvo načelnika priedorske kriminalističke policije Radenka Bašica je istraga u okviru akcije „Storidž dva“, u koju je bio umešan Dalibor Railic, rekao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Lukač je potvrdio da je Railić nalogodavac ubistva, da mu je određen jednomesečni pritvor u drugom predmetu – za organizovani kriminal i šverc teških droga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Pre toga nismo imali konkretne podatke. SIPA je imala od sredine decembra u kancelariji u Mostaru doušnika koji je imao informaciju da može da dođe do ugrožavanja života policijskog službenika za novac. U informaciji se spominje ime Railića. Ta informacija nikada zvanično nije došla do MUP-a Republike Srpske“, rekao je Lukač, prenela je Radio televizija RS.

Dodao da je slučaj ubistva Bašića signal za MUP da mora da radi organizovanije.

MUP Srpske uhapsio je Aleksandra Miljatovića iz Banjaluke pod sumnjom da je ubio Bašića i Dalibora Railića iz Prijedora pod sumnjom da je organizator i nalogodavac ubistva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter