Izvor: BSC HAPPY/KURIR
11.12.2023 u 16:05
0

ŠOK U SKUPŠTINI CRNE GORE! Abazović pokazao slike i najavio HAPŠENJA!

Bivši premijer i lider URA Dritan Abazović rekao je da novi zakon nije suština pranja novca u Crnoj Gori, već da je Crna Gora iskorišćena kao destinacija za ljude sa sumnjivim kapitalom.

To su uradili narko-klanovi, koji se tretiraju kao balkanski kartel. U tom kontekstu, prvi put u istoriji podržavam revolucije u sektoru bezbednosti. Prvi put imamo ljude koji su procesuirani. Po mom skromnom mišljenju, biće još samo 3-4 slučaja koji će se čuti, a sve ostalo će biti boranija – rekao je Abazović.

„KUĆU PRODA ZBOG PROVODA“: Na svadbi kod prijatelja Abazović igra sa najvažnijom ženom svog života (VIDEO)

Abazović je pokazao fotografiju direktora Bajnensa, saradnika Do Kvona, kojeg optužuju američke institucije i vlasti i koji će platiti kaznu od 4 milijarde evra, da je preko kriptova finansirao ISIS i Hamas.

On je pozvao da se ponašanje pojedinih ministara sagleda kakvo jeste.

Da li se postavljaju temelji da Crna Gora ostane destinacija u kojoj će milioni transakcija koje završavaju u Dubaiju biti korišćene kao poligon za nove subjekte ili ćemo tome stati na kraj. Mnogo je urađeno, a imamo još. Pošto više nema lažnih stvari, algoritmi su pročitani – podvukao je Abazović i dodao da je priča o sivoj listi osnova za nove zadatke.

Priča o povećanju plata i penzija pala je u vodu, tvrdi on i dodaje da je u Crnoj Gori zavladala panika oko sive liste jer ne mogu da se zadužuju po traženim kamatama.

Počelo je demaskiranje, građani će o svemu biti obavešteni – jasan je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter