Izvor: SKOPJE 1
04.01.2024 u 20:18
0

SRĐAN NOGO OBJAVIO FOTOGRAFIJE, OTMICE VANJE ĐORĐEVSKE: Političar neće kompromitovati istragu tužilac ima sve dokaze, tvrdi tužilaštvo

Političar Srđan Nogo objavio je fotografiju vozila kojim je kidnapovana ubijena Vanja Đorđevska i najavio da će sve snimke objaviti i  sutra. Prema datumu fotografije, preuzetoj sa snimka sigurnosne kamere, snimljena je ujutro kada je Vanja kidnapovana, u 07:34. Na drugoj fotografiji koju su snimile sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi (bez datuma) vidi se lice čoveka koji je vozio automobil, a podseća na ubijenog Panča Žežovskog.

„Ekskluzivno objavljujem snimke otmice Vanje Đorđevske od 27. novembra u 07:29 sati i 30 minuta, kao i sve ostale snimke kidnapera snimljene kamerama. A eksluzivno objavljujem snimak „otmice” Veleškog frizera Panča Žežovskog. Saznaćete kako je tekla istraga i ko je zapravo rešio dva slučaja, povezao Ljupča Palevskog Palča sa njima i pružio dokaze za hapšenje Vlatka Kešišova iz Štipa, Velibora Maneva iz Štipa i Bora Videvskog iz Velesa. Očekujte ekskluzivu u petak 05.01. u 16 časova Pratite me“, napisao je Nogo na Tviteru.

U sledećoj objavi deli i fotografiju vozila na benzinskoj pumpi.

„Palčo ili Pančo?“ Ekskluzivno: snimak Panča Žežovskog na pumpi sa svojim ‘kidnaperom’“, napisao je on.

;

Srpski političar Srđan Nogo ne može da kompromituje istragu o ubistvu Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog, saopštilo je skopsko tužilaštvo. Iz tužilaštva za „Skoplje1” ukazuju da imaju sve potrebne dokaze da se utvrdi cela putanja kretanja četvorice osumnjičenih, čiji je kolovođa, pokazala je istraga, Ljupčo Palevski-Palčo.

KOMŠIJE PRODAJU OSTRVO: Evo šta se dobija za vrtoglavu cenu

„Državno tužilaštvo je obezbedilo sve potrebne dokaze za utvrđivanje putanje kretanja osumnjičenog. Iz tih razloga ne postoji opasnost od kompromitovanja istrage objavljivanjem snimaka video nadzora objekata. Međutim, ljudi koji objavljuju ove video snimke trebalo bi da razmisle o etičnosti ovakvih objava i uznemiravanju koje oni izazivaju porodicama žrtava“, kažu u Tužilaštvu za „Skoplje1“.

Poznato je samo da je nakon ubistava osumnjičeni za organizaciju i sprovođenje Ljupčo Palevski-Palčo otišao u Beograd, gde je proveo jedan dan. Tada je bio u Nišu. Od Vanjinog ubistva do Palcovog odlaska iz Makedonije prošla su četiri dana.

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski-Palco je osumnjičen da je planer, organizator i izvršilac dva ubistva. Za otmicu i ubistvo dve žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o vremenu kada njegova ćerka napušta zgradu i odlazi u školu. Poslednji osumnjičeni je Stefan Dimkovski, koji je uhapšen zbog pomaganja Palču u bekstvu, jer je otišao u Beograd da pokupi Palevskog i odvede ga u Tursku.

Maloletnici Vanja i Panče iz Velesa, koji su nestali 27. i 24. novembra, pronađeni su mrtvi kod Velesa i Skoplja 3. decembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter