Izvor: Blic
11.01.2024 u 16:16
0

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE (2): Majka pravdala sebe i oca-ubicu

Dvogodišnja devojčica iz Kičeva preminula je u bolnici posle 22 dana borbe za život. Prema informacijama iz policije, devojčicin otac je priveden i osumnjičen je da joj je 18. decembra, pre nego što je hospitalizovana, naneo teške telesne povrede.

Kako je navedeno, devojčica je prvo prevezena u Opštu bolnicu u Kičevu, a potom u Klinički centar u Skoplju, gde je preminula u ponedeljak.

UŽAS! OTAC NASMRT PRETUKAO DVOGODIŠNJU ĆERKU: Nesrećna devojčica preminula nakon višednevne borbe za život

U koordinaciji sa javnim tužiocem, protiv tridesetogodišnjeg oca F.D. biće podneta odgovarajuća prijava.

Dana 18. decembra 2023. godine u 23.30 časova, SVR Skoplje, iz Kompleksne klinike „Majka Tereza“ javila je da im je dovezeno žensko dete iz Kičeva sa povredama. Policajci su obavili zvaničan razgovor sa njegovom majkom, koja je izjavila da je dete zadobilo povrede prilikom pada tokom igre.

Dana 10. januara 2024. godine, u 15.30 časova, u ulici „Maršala Tita“ u Kičevu, policijski službenici PU Kičevo lišili su slobode F.D.(30) iz Kičeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter