Izvor: Crna hronika
24.12.2023 u 20:44
0

POMAHNITALI LUDAK U SARAJEVU: Tuče devojku, prolaznik da je odbrani dobija NOGU U GLAVU (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako nasilnik besomučno tuče devojku i muškarca na raskrsnici u centru Sarajeva.

Mediji navode da je mladić, od ranije poznat policiji, prvo fizički nasrnuo na devojku, a potom i na starijeg prolaznika koji je hteo da je zaštiti od napadača.

Nasilnik i devojka su prema nezvaničnim informacijama bili u emotivnoj vezi.

A GDE SI TI POŠ’O?! Ovo se desi kad se pogubiš sa jednosmernim ulicama (VIDEO)

Na snimku se vidi kako nasilnik šutira čoveka koji se gotovo bez svesti nalazi na zemlji nakon čega pesnicom još jednom udara devojku.

– Tuga šta se dešava! Staneš da pomogneš i dobiješ batine. Mladić je pištoljem pretio svima da bilo šta kažu. Sutra ovo može biti tvoja majka, sestra, tetka, nana… Užas – navodi čitalac portala.

– Nekoliko momaka iz auta je izašlo i krenulo kako bi smirili situaciju, ali se navedeni „mangup“ uhvatio za torbicu i rekao: „Hoćete li i vi svoje“. Nakon toga se i udaljio. Policija je došla, ali devojka nije želela da ga prijavi – navodi drugi čitalac.

Navodi se da je nasilnik nedavno izašao iz zatvora gde se nalazio zbog pokušaja ubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter