Izvor: BSC Happy/Srpska info
24.12.2023 u 16:36
0

A GDE SI TI POŠ’O?! Ovo se desi kad se pogubiš sa jednosmernim ulicama (VIDEO)

Od uvođenja jednosmernog sobraćaja u centru Banjaluke još malo pa biće dva meseca. Mnogi su to dobro prihvatili i dobro se snašli, ali ima i onih koji nisu.

I posle dva meseca, ponekad se čuje nervozno sviranje vozača kojem je neko presekao put ili se nije prestrojio u dobru traku.

JEZIV PRIZOR: Izgorela dva automobila kod Milića

Retko, ali se dešava, da vozači iz ko zna kojeg razloga krenu u jednosmernu ulicu iz suprotnog smera. To je zabeleženo na raskrsnici ulica Vuka Karadžića i Vidovdanska.

Dok su vozila stajala na semaforu, u susret im je naišao vozač “pasata”. Kada je video da ne može da prođe, pred njima se okrenuo i otišao u pravcu Aleje Svetog Save. Ovog puta nesmotrenost nije nikome naškodila

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter