Izvor: Srpskainfo
01.03.2021 u 19:57
0

UŽAS KOD PRIJEDORA: Voz udario auto, poginula žena!

Kristina  C. (36) iz Prijedora poginula je kada na pružnom prelazu, u prijedorskom naselju Topolik, putnički voz udario u njen automobil marke „opel astra“.

Voz je saobraćao na relaciji Banjaluka – Prijedor, a ona je bila sama u vozilu. Vraćala se prema gradu, nakon što je prethodno u jedno tamošnje naselje odvezla prijateljicu.

– Iz zasad nepoznatih razloga, „astra“ se našla na pruzi u trenutku nailaska voza. Voz je udario u njenu stranu vozila i nije joj bilo spasa, poginula je na mestu. Voz se zaustavio nekih 500-600 metara od mesta udara. Delovi vozila su bili razbacani na sve strane, a prizor je bio stravičan – ispričao je izvor.

Očevici kažu da su zbog ove nesreće morali reagovati i prijedorski vatrogasci, koji su sekli vozilo kako bi izvukli devojku.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

PREMINULA LEGENDA PARTIZANA: Umro Milenko Savović

DRAMA U LAJKOVCU: Oduzeli joj mlađeg brata, sonom kiselinom na socijalnu radnicu

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

SASLUŠANA DIJANA HRKALOVIĆ odbila je POLIGRAF!

NAGLI SKOK! Danas 3.469 novozaraženih od korone

Meštani kažu da mašinovođa nije uspeo da zakoči voz, te da je udar voza u automobil bio toliko jak da se čuo širom naselja.

Komšija, koji je čuo udar, odmah je istrčao iz kuće i pokušao da pomogne, ali je devojka već bila mrtva.

Jedan meštanin priča da je i on pre nekoliko godina svedočio nesreći u kojoj je od udara voza poginuo mladić iz komšiluka, te poručuje da što pre treba postaviti bolju signalizaciju na ovom prelazu.

NE PROPUSTITE

Ovo je lek koji je izlečio Trampa od korone: USKORO STIŽE U SRBIJU!

VEČERAS U ĆIRILICI: Priča smrti koja je obišla svet – JASENOVAC (Happy TV 20.55 časova)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Medicinski deo: Potpuno zatvaranje Srbije? Konačna odluka za dva dana

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

– Često bude magla, a kada je kiša onda se tek ništa ne vidi. Takođe, rasveta kod pružnog prelaza ne radi često. Ne znamo zašto ne stave rampu. Ginuli su pešaci, a i vozači. Jednom su četiri mladića poginula. Njih trojica su iz Vrbica vozili komšiju kući u Topolik i svi su poginuli. Tada je pljuštala kiša – ispričao je jedan od meštana.

Dodaju da su u jednoj od ranijih nesreća poginula dva rođaka.

– Ponekad se uopšte ne čuje da mašinovođa svira. Desi se i da se ljudi zamisle pa ne vide da ide voz. Zato smatramo da bi trebalo postaviti svetla, koja treperenjem upozoravaju na blizinu voza – kaže jedna meštanka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter