Izvor: Srna
26.11.2023 u 17:29
0

„VERUJEM DA SE NEĆU OGREŠITI“: Patrijarh Porfirije priznao šta misli o Republici Srpskoj

Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije rekao je danas u Foči da oni koji vode Republiku Srpsku kao retko kada u istoriji srpskog naroda brinu o njegovoj duhovnosti, da nema mesta gde nisu učestvovali u izgradnji hramova i da posle Nemanjića ne zna da li postoji period u kojem je toliko svetinja nicalo.

„Verujem da se neću ogrešiti i da neću pogrešiti kada kažem da posle doba Nemanjića ne znam da li postoji period u kojem je toliko svetinja nicalo u našem narodu. To isto važi i za Srbiju, ne ulazeći u to ko kako vidi aktuelnu političku administraciju“, rekao je patrijarh.

DODIK POČASTVOVAN: Velika je čast što sam izabran za kuma Hrama Svetog Save u Foči

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter