Izvor: Happy BSC Portal/Index.hr
10.01.2024 u 15:47
0

VRAĆA VERU U LJUBAV: Rasplakao je MNOGE, a evo i zašto (VIDEO)

Na Tiktoku kruži snimak iz Splita koji je, zbog dirljivog gesta jednog starijeg gospodina, rasplakao mnoge.

Na snimku se vidi kako gospodin polako korača sa plaže noseći u rukama morsku vodu i zatim se približava svojoj supruzi i prebacuje je u njene ruke kako bi i ona mogla da dotakne more.

@hahahanmay He brought his wife sea water to touch 😭 #thisislove #oldpeople #splitcroatia ♬ New Home – Frozen Silence

„Doneo je supruzi morsku vodu da je dotakne. Počela sam da snimam ovog dragog starijeg čoveka ni ne znajući gde ide…“, napisala je tiktokerka uz objavljeni snimak koja je prikupio više od 17 miliona pregleda i 4.3 miliona lajkova.

PLENKOVIĆ O NAPADU U VUKOVARU: „Najverovatnije navijači Dinama, uhapšeno više osumnjičenih“

„Ovo je prava ljubav“, „Suze mi se slivaju niz lice“, „Ljubav je svuda oko nas“ i „Ovo je najlepše što sam videla danas“ samo su neki od brojnih komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter