Izvor: Index.hr
19.03.2024 u 21:53
0

ZAGREB U STRAHU ZBOG SPISKA SMRTI: Dečak napravio listu za odstrel, roditelji sad traže smenu psihologa i direktora škole

Nakon što je učenik jedne zagrebačke škole napravio popis onih koje navodno želi likvidirati - roditelji traže smenu direktora i psihologa škole.

Sinoć je održan sastanka Veća roditelja, koji smatraju da direktor i stručna služba nisu reagovali na vreme i da sa roditeljima nisu podelili informacije.

Direktor s druge strane poručuje – „postupili su prema protokolu„. Kako se saznaje, učenik je suspendovan, a nadležni organi istražuju slučaj.

U PIROTU NE RADE ŠKOLE I VRTIĆI!
Pixabay

– Sve službe koje su trebale biti obaveštene su obaveštene, u samom početku smo reagovali kako je trebalo. Dete nije na nastavi, do kada ga neće biti, to ne mogu da kažem sada, rekao je direktor škole Darko Rogalo, i dodao:

– Psiholog i pedagog obavile su razgovor sa učenicima, kako bi ih umirili. To nije lako, jer sve ovo podseća na slučaj u Beogradu.

– Učenik koji je to uradio, slušaće nastavu na daljinu, na zahtev roditelja koji su to zatražili, a mi ćemo to i odobriti, kaže Momir Karin, direktor Uprave za podršku i unapređenje sistema vaspitanja i obrazovanja.

Podsećamo, učenik zagrebačke osnovne škole sastavio je listu svojih drugara za odstrel i te pretnje potkrepio fotografijom s oružjem.

 Da stvar bude još gora – prvi spisak je zgužvao, napravio je i novi na kojem je bilo ime razredne. Roditelji su u strahu, deca – šta ako taj dečak izađe napolje, dođe u školu? Ne dobijamo nikakav odgovor – rekla je za RTL Danas majka jednog učenika.

(danas.hr)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter