Izvor: Tanjug
17.11.2023 u 11:20
0

SJAJNA VEST ZA SVE VOZAČE: Objavljene NOVE CENE goriva u Srbiji

Dizel je jeftiniji za dodatnih 3 dinara

U narednih sedam dana maksimalna maloprodajna cena dizela biće niža za tri dinara i litar će koštati 204 dinara, dok će se benzina prodavati po istoj ceni kao i ove sedmice, za 180 dinara po litru, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine.

Nove cene goriva objavljuju se svakog petka i važe do narednog petka u 15.00 časova.

KAZNA ZA VOZAČE I DO 20.000 DINARA AKO OVO NEMATE NA AUTU: Trošak je neizbežan, obezbedite sve što treba na vreme

Vlada Srbije je ranije produžila uredbu o ograničenju cena naftnih derivata do kraja novembra i kako je obrazloženo izmenjena uredba usvojena je u cilju sprečavanja većih poremećaja i očuvanja životnog standarda, imajući u vidu da je tržište derivatima nafte i dalje nestabilno.

OVO SU NOVE CENE GORIVA U SRBIJI: Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel narednih dana!
Tanjug/Miloš Milivojević

Inače cena nafte pala je na međunarodnim tržištima ispod 79 dolara jer je trgovce zabrinuo snažan rast zaliha u SAD-u, nadovezavši se na procene o slaboj potražnji u Kini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter