Izvor: Tanjug
13.04.2022 u 14:11
0

KINA NE SME DA POPUSTI MERE PROTIV KOVIDA-19: Na snazi stroga politika nulte tolerancije!

Kina ne sme da popusti mere protiv korona virusa, rekao je danas kineski predsednik Si Ðinping tokom posete ostrvu Hainan na jugu zemlje.

Si je istakao da Kina mora da nastavi strogu politiku nulte tolerancije i da se bori da minimalno smanji uticaj mera na ekonomiju i društvo. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izjava kineskog predsednika usledila je nakon što je jedan od najvećih gradova u zemlji, Šangaj, pod velikim pritiskom u pokušaju da zaustavi najveću kinesku epidemiju kovid-19 od kada je korona virus prvi put otkriven u gradu Vuhanu, krajem 2019 godine.

Vlasti su upozorile sve stanovnike, od kojih su milioni zatvoreni u svojim domovima i bore se da pribave neophodne dnevne potrepštine, da ne šire lažne informacije ili falsifikuju putne propusnice ili druga pisana odobrenja.

NEMA KRAJA PANDEMIJI! Dva nova soja KORONAVIRUSA na listi zabrinjavajućih!

Šangaj je danas prijavio više od 25.000 novih slučajeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter