Izvor: Happy BSC
13.04.2022 u 14:11
0

KADIROV BRUTALNO ZAPRETIO ZAPADU! UDARAĆEMO NUKLEARNIM ORUŽJEM, NEMA VIŠE ŠALE! Putinov general ZAGRMEO, bio je veoma direktan

Prema Ramzanu Kadirovu, koji je takođe i genaral-potpukovnik Rosgvardije, Rusija tokom rata može da deluje mnogo radikalnije – do upotrebe nuklearnog oružja.

LIDER ČEČENA OBJAVIO PLAN NAPADA NA UKRAJINU! OSVOJIĆEMO SVE! Ruski komandanti su poslali MAPE, ZADACI SU JASNI! (VIDEO)

„Kada bi me pitali šta bih uradio, odgovorio bih da ako je bar jedan plaćenik u Ukrajini, onda ćemo na određenim mestima udarati taktičkim nuklearnim oružjem da se ne šale sa nama“, rekao je čečenski lider.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ramzan Kadirov je najavio i planove ruskih trupa da pređu u ofanzivu na Mariupolj i druge delove Luganske i Donjecke Narodne Republike. Dalje, prema Kadirovu, oni će zauzeti Kijev.

Takođe, kako bi izbegao nepotrebne žrtve, Kadirov je zamolio Ukrajinke da sa fronta odvedu kući svoje muževe i braću, koji pružaju otpor ruskim oružanim snagama. Neki ruski analitičari povodom ovih izjava Kadirova, smatraju da je takav razvoj događaja moguć, i da je njegovo upozorenje o upotrebi nuklearnog oružja u Ukrajini otvorena pretnja nekim zapadnim strukturama.

Analitičari smatraju da je poruka Kadirova otvorena pretnja Zapadu, te da je Rusija posebno „iznervirana“ izjavom Žozepa Borela da će rat protiv Rusije biti dobijen na bojnom polju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter