1°C

Beograd

Photo: Pixabay.com, ilustracija

Izvor: tanjug

PORUKA SA NATO SAMITA ZELENSKOM: Morate pobediti na bojnom polju!

Samit NATO-a poručio je ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom da sukob u Ukrajini treba da bude rešen "samo vojnim sredstvima“ i da će alijansa nastaviti da pomaže Kijevu u tome, saopštio je belgijski premijer Aleksandar de Kru po dolasku na samit NATO-a.

RUSKI DIPLOMATA ZAGRMEO! Savet bezbednosti se pretvorio u propagandnu kampanju Zelenskog

- Već smo imali priliku da razgovaramo sa predsednikom Zelenskim. Veoma je važno da nastavimo da razgovaramo sa njim, ističući da se rat može dobiti samo na bojnom polju i da moramo da nastavimo da podržavamo predsednika Zelenskog i narod Ukrajine kako bi pobedili na bojnom polju- rekao je De Kru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg saopštio je da će na samitu NATO-a koji danas počinje u Madridu biti usvojena nova strateška koncepcija Alijanse.

- Usvojićemo novu stratešku koncepciju naše Alijanse, koja će postati nacrt kako da povedemo alijansu u konkurentniji i opasniji svet i kako da osiguramo bezbednost NATO-a i skoro milijardu njegovih građana - rekao je on..

Stoltenberg je podsetio da je prethodna strateška koncepcija Alijanse usvojena 2010. godine.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar