Izvor: Glossy.rs/Lepaisrećna
01.10.2023 u 12:12
0

MILIČINA TRANSFORMACIJA JE NAJJAČA NA ESTRADI: Uz ovu moćnu DIJETU je preoblikovala TELO i postala „MEGARIBA“!

Popularna pevačica Milica Pavlović godinama je pažnju javnosti privlačila svojim izgledom i fantastičnim nastupima gde god da se pojavi.

OD STARE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU NEKRETNINU! Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda njena kuća (FOTO)

Od kako se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni imala je vitku liniju, a retko ko zna da je ranije i ona, kao i mnoge druge žene imala problem s kilogramima.

Bila je nezadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se obračuna s viškom kilograma. Otpočela je dijetu, pomoću koje je skinula čak 10 kilgorama, a da pri tom nije gladovala.

Milica je odlučila da potraži pomoć stručnjaka, pa joj je lekar savetovao da krene na takozvanu japansku „banana“ dijetu.

Instagram/Printscreen/senoritamilica

Milica je svoj izged uspela da dovede do savršenstva i smrša neverovatnih deset kilograma bez velike muke.

 

 Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju sa lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara – objasnila je Pavlovićeva i otkrila u čemu je trik ove dijete.

– U okviru „banana“ dijete doručak je svakog dana isti i sastoji se od jedne ili dve banane – dodala je pevačica i objasnila šta se nalazi na njenom jelovniku.

 

– Kada je u pitanju ručak tu je na primer supa sa povrćem i kupus salata, spanać sa pirinčem i salata ili 50 grama testenine sa paradajz sosom i salata od sveže cvekle, dok za večeru uglavnom jedem pileći batak, 100g belog pilećeg mesa ili ćuretinu i to sve naravno uz salatu – ispričala je pevačica svojevremeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter