Izvor:
10.04.2017 u 01:33
0

BRAT NIKOLE JOKIĆA OTVORENO: Sa Miličićem sam išao na žurke, jurio žene i na kraju batalio košarku!

Nemanja Jokić, brat Nikole Jokića, otkrio je američki medijima kako je uz Darka Miličića uživao u životu pravog NBA igrača, te da zbog žurki i žena nije napravio košarkašku karijeru.

Nemanja Jokić, koji je sada sa bratom Stahinjom podrška asu Nagetsa u Americi, imao je priliku da živi "punim plućima" zahvaljujući prijatelju Darku Miličiću.

Živeo sam život NBA igrača. Propuštao sam neke od najboljih žurki u kampusu, jer sam bio kod Darka kući – otkrio je Jokić.

Nikolin stariji brat je tri godine igrao u koledž ekipi Detroit Mersi, potom su usledile selidbe na druge manje atraktivne košarkaške destinacije.

Miličić, drugi pik sa drafta, trošio je novac nemilice, svega je bilo u izobilju, a tome Nemanja nije uspeo da odoli. Košarka mu je bila na drugom mestu!

Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam odlučivao da li ći ili neću da treniram. I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo.

Ali, Miličićeva karijera je krenula nizbrdo, iz Orlanda je trejdovan u Memfis, odatle u Njujork, pa u Minesotu, potom u Boston.

Veliki je pritisak bio na njemu. Ali i on je sebi nametnuo preveliki pritisak. Mislim da se mnogo toga dešavalo u njegovom životu: kuće, kola… Nije bilo nikoga da mu kaže da mu sve te stvari nisu potrebne – smatra Nemanja.

Nemanjino sećanje na Nikolu iz vremena (kada je krenuo za Ameriku) je bilo vezano za maltretiranje koje je nad njim sprovodio srednji brat Strahinja, pa je ispričao jednu anegdotu.

Jednom sam morao da držim spuštene ruke i gledam kako mi Strahinja baca noževe oko glave. To je bila kazna jer sam odbio da se popnem na drvo tokom piknika. Bilo je to malo ludo – opisao je u jednom intervjuu Nikola američkim medijma.

informer.rs
Foto: privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter