Izvor:
04.02.2019 u 10:48
0

HAMBURGER SA KOKAINOM I NOVCANICOM OD 100 DOLARA: Ove specijalitete mozete probati u restoranu ,,Pablo Eskobar“

Aludiranjem na kralja kokaina, neki ljubitelji hamburgera smatraju da su vlasnici restorana naivni i da ne znaju za bol i strah koji je Eskobar izazvao tokom svoje vladavine.

Restoran brze hrane "Pablo Eskoburger" u Melburnu u Austaraliji našao se na udaru javnosti nakon fotografija na kojima služe burgere sa lažnim kokainom i kešom, dok ih na društvenim mrežama kritikuju da podstiču upotrebu droge.

Kao i svi restorani širom sveta, i ovaj se trudi da originalnim jelovnikom privuče što veći broj mušterija. Međutim, njihov meni se baš razlikuje od drugih, pa tako ovde možete da naručite "patron burger", koji dolazi sa linijom belog praha preko lepinje (koji podseća na kokain) i lažnom novčanicom od 100 dolara.

Burger se služi uz plastičnu vrećicu punu belog luka u prahu i srebrnom kašikom. Na ovaj način, restoran jasno odaje počast čuvenom Pablu Eskobaru, jednom od najvećih narko-bosova na svetu, zbog čega se našao na udaru javnosti.

Aludiranjem na kralja kokaina, neki ljubitelji hamburgera smatraju da su vlasnici restorana naivni i da ne znaju za bol i strah koji je Eskobar izazvao tokom svoje vladavine.

Slavljenje zavisnosti od droge i šale na njen račun je glupo i neosetljivo – glasi jedan od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su pozdravili "originalan dizajn" i rekli kako ovako nešto do sada nisu videli.

Na kraju se oglasio i vlasnik restorana, braneći svoj kontroverzni meni.

– Veoma smo ponosni na naše burgere, ali takođe razumemo da je Pablo Eskobar bio užasan čovek koji je uništio živote hiljadama Kolumbijaca. Mi ne idealizujemo niti hvalimo Pabla Eskobara svojim ponudama. U pitanju je samo ime burgera. Uživajte – rekao je on između ostalog.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter