Izvor:
05.03.2017 u 02:26
0

HOROR UŽIVO: Strujni udar od 30.000 volti ga bacio sa visine od 30 metara! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladića je stresao strujni udar snage 30.000 volti, nakon čega je pao sa visine od 30 metara. Svedoci su u čudu posmatrali šta se događa, a najneverovatnije u celoj priči je to da je dotični preživeo.

Još je nepoznato zašto se ovaj mladić uopšte popeo na strujovod, a na snimku šokantnog incidenta se vide narandžasti bljesci svetlosti pre nego što je pao. Uprkos tome što ga je udarila struja snage 30.000 volti i što je pao sa visine od 30 metara, mladić je čudom uspeo da preživi i odšeta sa mesta događanja.

Nije slomio nijednu kost u telu, a na snimku su vidljive opekotine koje su mu ogulile kožu. Ostaje pitanje kako je uopšte uspeo da preživi, a kamoli ostane pri svesti.

Kurir
Foto: Youtube/ Printscreen
Video: Youtube/ Afam Media

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter