Izvor:
11.05.2017 u 08:41
0

OBORIO REKORD: Ovo je naretvitovaniji tvit u istoriji Tvitera!

Tvit tinejdžera koji je od lanca restorana "Wendy's" u SAD tražio godišnju zalihu jednog jela od piletine, postao je najretvitovaniji u istoriji te mreže.

Karter je na zvaničnom "Wendy's" nalogu upitao koliko mu je retvitova potrebno, kako bi dobio besplatne obroke za godinu dana, a administrator strane zadao mu je 18 miliona. Nakon što je zatražio pomoć od korisnika interneta, broj ritvitova je prešao broj od 3.430.249, koliko je imala Dedženeris.

Predstavnik lanca restorana "Wendy's" kaže da niko od njih nije očekivao da će Karter dobiti takvu podršku, a kompanija je u njegovo ime donirala 100.000 dolara u dobrotvorne svrhe.

Šesnaestogodišnjak je tvit za Ginisa objavio 5. aprila, a za samo dva dana retvitovan je više od milion puta. Podelile su ga i svetske kompanije, uključujući Apple Music, Microsoft, Amazon, Google i sam Twitter.

Izvor:b92.ne
tFoto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter