Izvor:
25.01.2018 u 20:54
0

VREDNI KINEZI: Za 9 sati 1.500 radnika izgradilo deonicu pruge!(VIDEO)

Novoizgrađena deonica deo je pruge koja bi trebalo da bude gotova do kraja godine, a u pitanju je glavna pruga koja će povezivati jugoistočnu i središnju Kinu

Izgradnja je počela 19. januara uveče, a završena je devet sati kasnije, u ranim jutarnjim satima 20. januara – tako je izgledala izgradnja deonice pruge za novu železničku stanicu u Kini.

Za uspeh, kako je rekao zamenik menadžera kompanije koja je izvodila radove, zaslužna je organizacija radnika u sedam različitih "jedinica", koje su mogle da se posvete raznim poslovima u isto vreme. Radnici su pored pruge postavili i opremu za nadgledanje železničkog saobraćaja i saobraćajne znake.

Novoizgrađena deonica deo je pruge koja bi trebalo da bude gotova do kraja godine, a u pitanju je glavna pruga koja će povezivati jugoistočnu i središnju Kinu. Pruga će biti dugačka 246 kilometara, a maksimalna brzina vozova na njoj biće oko 200 kilometara na čas.

Izvor: Novosti
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter