Izvor: BSC happy portal/Glossy
14.09.2023 u 07:36
0

UZ OVE NAMIRNICE PRVA DAMA SRBIJE ODRŽAVA IZVAJANU FIGURU: Šta doručkuje Tamara Vučić?

Prva dama Srbije Tamara Vučić veoma vodi računa o svojoj ishrani i trudi se da vodi zdrav način života.

Neke od svojih navika ona je nedavno podelila na društvenim mrežama, a ona koja se tiče njene ishrane odmah je postala viralna.

Upravo zbog toga što je na njenim profilima sve transparentno imali smo prilike da vidimo i kako ona izgleda bez šmike, u opuštenom izdanju, a sad je odlučila da otkrije kako počinje njen dan.

Instagram printscreen

Tamara je otkrila šta je to što često bira za doručak. U pitanju su jeftine namirnice, veoma zdrave, one koje čine da uvek bude vitka i da ima savršenu liniju.

Tamara Vučić za doručak jede ovsene pahuljice, sveže voće i šolju crne kafe. I baš tim redosledom. Prvo na meniju naše prve dame je voćni miks, koji podrazumeva jagode, borovnice, maline i jabuke.

Onda na red dolaze ovsene pahuljice koje preliva vrućom vodom i na kraju sve završava šoljicom domaće crne kafe koja joj pomaže da se razbudi i uživa  u obavezama koje ima tog dana.

Instagram printscreen

Ovakav doručak je savršen izbor i po mišljenju mnogih nutricionista, pa ne čudi što ona oduvek ima vitku liniju i isti broj kilograma.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter