Izvor: HappyBSC
26.11.2021 u 14:49
0

Bilo da planirate trudnoću ili ne, dobro je da znate: U OVIM POZAMA NE MOŽETE DA ZATRUDNITE

Svi znamo da je kondom najbolje sredstvo protiv neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti, ali postoje parovi kojima prezervativi jednostavno smetaju i smanjuju užitak tokom seksa. 

U tom slučaju, ne bi bilo loše da ti parovi isprobaju ove tri poze, jer najnovija istraživanja tvrde da je u njima jako teško da dođe do začeća. Poza 69 naravno se ne ubraja, jer u njoj svakako ne postoji nikakva šansa da žena ostane trudna.

Kaubojka/Jahačica

Klasična poza u kojoj je žena gore, u sedećem ili čučećem položaju. Ova poza je omiljena mnogim parovima jer ženi omogućava kontrolu i dominaciju, kao i najlakše dostizanje vrhunca dok muškarac pored fizičkog ima i vizuelno zadovoljstvo. U ovoj pozi smanjena mogućnost trudnoće dolazi zbog gravitacije. Jednostavno, ona navodi spermu da iscuri iz vagine i ne zadržava se u njoj.

Lotus

Muškarac sedi u lotus pozi iz joge (prekrštene noge) a žena mu sedi u krilu, nogu i ruku obavijenih oko njegovog tela. Oba tela su isprepletana i povezana i ova poza je odlična kada želite da sa partnerom vodite ljubav, nežno i polako. Naravno, i ovde je gravitacija ta koja umanjuje šanse za trudnoću. 

Stojeći položaj

Ova poza ima nekoliko varijacija a jedna od njih jeste i kada muškarac stoji, podigne ženu u krilo a ona mu oabvije noge oko struka. Muškarac je taj koji bi trebalo da kontroliše ritam i pokrete jer drži ženu za zadnjicu. U ovoj pozi ipak ne može da se ostane dugo i takođe olakšava spermi da iscuri iz vagine. 

Naravno, ovo nikako ne znači da ne treba da koristite sredstva za kontracepciju ukoliko ne planirate trudnoću!

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter