Izvor:
28.10.2017 u 03:20
0

DA LI STE MEĐU NJIMA? Prosečna srpkinja u životu promeni 6 seksualnih partnera!

Većina žena u svetu tokom života ima više od jednog seksualnog partnera. Objavljeni su podaci internacionalnog istraživanja o seksualnim navikama, u kojem je učestvovalo 7.000 žena starosti od 15 do 49 godina i to iz 15 zemalja, uključujući i Srbiju.

Rezultati su pokazali da u proseku žena tokom života promeni pet seksualnih partnera. Među rekorderima (posle Austrije i Britanije gde je prosek 8-9 partnera) su se našle i naše žene čiji je prosek 6 seksualnih partnera.

Sigurno je da su mišljenja podeljena, pa dok se pojedini gnušaju ovog podatka, drugi misle da je skroz u redu imati toliko partnera. Neretko se mogu čuti dve verzije kada je ova tema u pitanju: "Poštena je ona žena koja partnere može da izbroji na prstima jedne ruke" kao i "Dok ne prođe svašta, ne može ni da zna koji je pravi za nju". Svako ima pravo na svoj sud, a broj partnera samo i isključivo zavisi od želje individue. Ipak, u svemu ovome postoji jedna stvar koja brine. Nezaštićeni seksualni odnosi.

Statistika kaže da žena u Srbiji prosečno ima 2.4 seksualna odnosa tokom nedelje. Koliko god puta da uživate u intimnom činu sa partnerom, jedno uvek morate da imate na umu, da kvalitet bude iznad kvantiteta. To znači da, ukoliko ne planirate da osnujete ili proširite porodicu, obavezno koristite zaštitu.

Danas su dostupne razne vrste kontracepcija, a u Srbiji se 33 odsto žena isključivo oslanja na bezbezdnost kondoma, dok je odmah iza njega na spisku "zaštita" prekinuti snošaj sa 21 odsto korisnica.

Budite svesni toga da i sa kondomom možete da imate peh, a ono što NIKAKO nije rešenje nakon toga je abortus.

Prema navedenom istraživanju, 14 odsto od ukupnog broja ispitanica u Srbiji ranije je već imalo abortus, a 7 odsto od onog dela koji koristi kondom kao zaštitu.

Izvor: aska.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter