Izvor: B92
15.10.2023 u 20:47
0

„DA SAM MUŠKO TAPŠALI BI ME PO RAMENU“: Imala 50 ljubavnika i ne stidi se broja

Trejsi Koks, stručnjak za intimne odnose, razgovarala je sa ženama koje se nimalo ne stidet "broja" svojih partnera.

Često hvaljeni prosek je ’10’, ali iznenadio bi vas broj dama čiji ukupni broj ljubavnika iznosi 30 ili više. Nakon razgovora sa tri žene, Trejsi prenosi deo razgovora sa onom koja je ostavila najjači utisak na nju.

Zara (44) je u srećnoj vezi dve godine i do pre nekoliko godina nije imala pojma koliko je ljubavnika imala.

„Prijateljica i ja napravile smo popis svih s kojima smo bile. Bila sam šokirana kad sam saznala koliko ih je. Mislila sam da smo spavale s otprilike istim brojem partnera, ali njen je ukupni broj bio 32, a moj je išao do 50. Setila se svih veza na jednu noć jer smo zajedno delile stan tokom mojih najaktivnijih godina. Osećala sam se sigurnije dovodeći muškarce u naš stan nego da idem kod njih. U svoju obranu, radila sam poslove koji su izazivali veliku pažnju muškaraca. Radila sam za šankom u klubu, bila sam i di-džej. Neko vreme sam radila i kao model za kupaće kostime. Takođe imam velike grudi…“, priseća se Zara.

MALI LJUBAVNI SIGNALI: Evo kako da proverite da li mu se zaista dopadate

Roditelji bi, kaže ona, bili šokirani da znaju s koliko je njih spavala, ali niko od bliskih prijatelja ne bi.

„Ludovala sam, puno sam pila, izgledala sam sjajno i imala dobro telo, muškarci su bukvalno leteli oko mene. Samouverena sam i imam visoko samopouzdanje. Vođenje ljubavi je uvek bio pod mojim uslovima i nikad se nisam osećala prisiljenom na bilo šta“, ističe i dodaje kako je sada u vezi i kako njen intimni život nikada nije dosadan niti stagnira.

Navodi kako je spavala sa više partnera nego što je društveno „poželjno“.

„Muškarci se time hvale i vide to kao dokaz svoje moći, svoje muškosti. Moj bi broj bio nešto čime bi mogli da se ponose“, zaključuje Zara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter