Izvor:
12.10.2016 u 17:41
0

EROTSKA ISPOVEST: Grčila sam se između njihovih MIŠIĆAVIH tela, počela sam da gubim snagu, a oni su se i dalje DIVLJE NABIJALI

Završila sam fakultet ali još uvek nije bilo posla za mene. Počela sam da radim u nekom kafiću, tek da preživim. Gazda je često organizovao žurke i svirke uživo, ja sam bila dobra pa me je angažovao da radim samo noću. Upoznala sam tako gomilu muškaraca, mogla sam da biram s kim ću da se jebem, s obzirom da sam bila slobodna i odlučila da se ne vezujem više.

Ubrzo sam postala prava drolja. Skoro svaki vikend posle svirke bih odvojila nekog ko bi me vozio kući i završio u mom krevetu. I svaki put drugi tip. Nisam htela da se zadržavam ni sa jednim. Bilo mi je samo bitno da se jebem. Počela sam da doživljavam orgazme rekordnom brzinom, kao da sam se takmičila sa tim muškarcima, da svršim pre njih. Verovatno zato što sam uvek ja diktirala tempo i poze. Doživljavala sam da me nazivaju kurvom i nimfomankom, kad bih odbila da se vidimo po drugi put ili kad ne bi mogli da zadovolje moje apetite. A apetiti su mi porasli do neba.

Retki su bili muškarci koji su mogli da prate moj tempo i da me iscede do kraja. A da ne pričam o iznenađenju kad počnem da prskam po njima. Neki su bili zgroženi misleći da pišam po njima, a drugi su bili oduševljeni, misleći da su savršeni jebači kad su uspeli da izazovu skvirting. Nisam osećala potrebu da bilo šta objašnjavam, samo sam beskrajno uživala kad se pojavi dovoljno izdržljiv pastuv s kojim ću prskati do poslednje kapi. A onda sam jedno veče od muškarca koji me iscedio do kraja dobila predlog da probam s dvojicom ili više njih, tako bih sigurno bila zadovoljena kako želim. Ponudio je svog druga i sebe za početak.

Sačekali su me jedno veče da završim s poslom i otišli smo kod mene. Sipala sam im piće i otišla da se istuširam. Posle par minuta su ušli za mnom u tuš kabinu koja je sad već postala tesna. Bila sam nasapunjana između njih, trljali su me svojim telima. Osećala sam njihove kite na stomaku i guzi, pička mi se već raširila od uzbuđenja. Izašli smo nekako onako mokri i klizavi. Jedan me podigao i odneo na krevet.

Položio me je na leđa i zavukao mi se između nogu. Osetila sam njegov vreli dah a onda i jezik kako prelazi od klitorisa ka čmaru i nazad. Drugi mi je grickao bradavice naizmenično. Ruke su im klizile svuda po mom telu. Usijala sam se od uzbuđenja. Opkoračio mi je glavu i spustio glavić na usne. Pružila sam jezik i lickala ga, a onda je počeo da mi gura kurac u usta. Osetila sam kako se stvrdnjava dok sam ga usisavala duboko.

Jezik na mom klitorisu je brže palacao, pička je curkala napaljena. Onda je stao i ubrzo sam osetila tvrdi kurac kako sasvim lagano ulazi u moju vrelu pičku. Mumlala sam od zadovoljstva jer su mi usta bila puna drugog kurca pa nisam mogla da uzdišem glasno.

Sad su se obojica lagano kretali, hvatajući ritam, a onda su ubrzali. Jebali su me istim tempom u usta i pičku. Pička je već curila, a niz uglove usana su mi se teglile bale. Sad su me žestoko jebali u istom ritmu, osetila sam kako mi se celo telo napinje a onda sam se zatresla u žestokom orgazmu koji mi je grčio svaki mišić. Pička se raširila i curila oko kurca koji se nabijao do kraja. Prvi mi je izvadio kurac iz usta razvlačeći balu za sobom. Jaja su mu se zgrčila, a on je stiskao zube da ne svrši. Podigli su me i okrenuli.

Sad sam klečala, u ustima mi je bio kurac s ukusom moje pičke, uhvatio me za kosu i nabijao ga duboko da sam grcala i balavila. Drugi mi se zario u pičku od pozadi. To je poza u kojoj najbrže svršavam, kurac mi trlja G-tačku, a jaja me udaraju po klitorisu. Držao me je čvrsto za kukove i nabijao se do kraja brzo i snažno, a moja pička je prskala u ritmu s njim.

Vrištala bih da mi nisu bila puna usta. Obojica su stenjali kao životinje, bližili su se vrhuncu i sad su me nabijali brzo i jako. Osetila sam kako mi se grče jaja na bradi a u grlo mi je poleteo mlaz sperme. Osetila sam kako drugi kurac izleće iz mene i prska me po guzi. Pička se raširila i prskala dugi mlaz po njemu, vrištala sam dok mi je guza poskakivala u ekstatičnim grčevima.

Niz bradu su mi curile bale pomešane sa spermom. Spustila sam se na krevet raširenih nogu, niz guzu i pičku mi se slivala sperma i mešala sa mojim sokićima koji su još uvek curkali. Oni su legli pored mene i svo troje smo dahtali, dok su nam se tela polako smirivala. Bila sam iscrpljena, ali pička mi je i dalje bila mokra i napaljena.

Okrenuli su me na leđa, zažmurila sam i osetila njihove ruke kako me miluju po celom telu, a onda i usne na badavicama, svaki je uzeo po jednu u usta i sisao je. Podigla sam glavu i gledala taj divan prizor, a oni su sad jače sisali i grckali bradavice, masirajući i stiskajući mi sise rukama. Uvijala sam se od neverovatnog zadovoljstva, iz bradavica se vrelina spustila niz stomak i celo telo. Raširila sam noge i podigla kukove. Mešala sam dok se pička grčila prenapaljena.

Momci su terorisali moje bradavice grizući ih do granice bola. Protresla sam se u novom orgazmu, kukovi su mi se nekontrolisano dizali i spuštali a pička se raširila prskajući obilno u vis. Lebdela sam od zadovoljstva u orgazmu koji me bacao po krevetu dok su njihovi zubi nemilosrdno grizli bradavice. Vrištala sam i tresla se i kad su ih pustili, spustla sam se umorno na krevet, a između raširenih nogu je tekao potok, telo mi se nekontrolisano trzalo. Bila sam mokra od znoja i sokova.

Žmurila sam opuštajući se, kad sam osetila na usnama ukus spreme i moje pičke, trljali su naizmenično glavićima moje usne, jedan pa drugi. Pružila sam jezik i sad su se trljali o njega. Podigla sam se, sela i uhvatila im rukama kurčeve koji su već bili napola ukrućeni, drkala sam ih i nazimenično lizala glaviće, pa usisavala u usta jednom pa drugom ceo kurac.

Sad su već bili tvrdi, obuhvatila sam ih rukama, stegla zajedno i obuhvatila im usnama glaviće. Sad sam ih oba sisala, a oni su se cimali dok su im se kurčevi trljali jedan o drugi. Pička mi je opet procurila prenapaljena. Jedan je legao, ja sam ga opkoračila i nabila se na njegov tvrdi kurac mešajući kukovima, a drugi mi je gurnuo kurac u usta. Pušla sam mu, gutala ga halapljivo do kraja, dok sam se nabijala poskakujući na tvrdi kurac u meni. On mi je trljao čmar mokar od mojih sokova, a onda gurnuo prst u njega.

Počela sam brže da mu se nabijam na kurac, raspaljena od stimulacije obe rupice. A onda je drugi izvukao kurac iz mojih usta, prošao iza mene i stavio zabalavljeni glavić na ulaz u moj čmar. Momak ispod mene mi je podigao kukove i brzo mi se zabijao u pičku koja se raširila i počela da prska oko njega, raširio mi se i čmar i drugi kurac je lako uleteo u njega do kraja. Vrisnula sam tresući se u orgazmu koji mi je grčio pičku i čmar.

Šljapkali su sudarajući se u mojim otvorima dok su se snažno zabijali obojica, a ja sam vrištala od zadovoljstva u neprekidnom orgazmu dok mi je iz raširene pičke obilno curilo niz butine. Grčila sam se između njihovih tela, počela sam da gubim snagu, a oni su se i dalje divlje nabijali. Stenjali su obojica i osetila sam kako se kurac u mojoj guzi grči, zabio se do kraja i svršavao uz urlik. Izvukao ga je, a kurac iz moje pičke se zavukao na njegovo mesto.

Onako mokar je divno šljapkao u mom čmaru, dok se trljao o moju, sad već skoro suvu pičku. Uspravila sam se i nabijala na njega brzo, klizao je lepo u mom spermom podmazanom čmaru. Stenjali smo oboje glasno i zaurlali kad je i on počeo da puni spermom čmar koji se raširio u meni novom osećaju analnog orgazma koji me je bacio na leđa.

Uvijala sam se i stenjala dok mi je celo telo tresao orgazam, sad već bez kapi tečnosti. Cimala sam se i grčila cela još par minuta, pička se vrela i suva grčila, a iz raširenog čmara je curila sperma. Dugo samo tako ležali svo troje na krevetu natopljenom mojim sokovima i spremom, dolazeći do daha.

Happytv.rs/tomiradi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter