Izvor:
14.05.2017 u 12:55
0

KAKO DA PRONAĐETE SRODNU DUŠU: Ovo su znakovi!

Ne dolazimo sami na ovaj svet, uprkos verovanju da je rođenje početak, prvi list.

Polako nam se otvaraju mogućnosti, stvaramo nove kontakte i stičemo nova znanja. Ipak, kako odrastamo, shvatamo da negdjte postoji neko ko nam je sličan.

Ne samo da nam je sličan, već nam je i jako blizak, neko koga ćemo sigurno upoznati jednog dana. Ta osoba nam je bliža od roditelja, draža od bliskih prijatelja i zagonetnija od svemira. Prolazimo kroz naše svakodnevne rutine s nemilosrdnim osećajem da ćemo se susresti.

Možda je baš iza idućeg ugla; možda će se pojaviti sledeće nedelje, spletom neverovatnih okolnosti. Svašta se može dogoditi.

U međuvremenu, susrećemo drugu osobu; ona je zanimljiva, lepa, inteligentna i atraktivna. Preplavljeni smo uzbuđenjem. Čini se da se ljubav pojavila i mislimo kako je to ona prava ljubav.

Vreme prolazi i ponovo osećate da nešto nije u redu. Onaj svetionik u grudima još uvek je u potrazi za nečim. Osoba s kojom jeste – nije ona prava.

Želite da nastavite putovanje, odete u polumrak, prema neizvesnosti, gde je verovatno možete susresti. I nastavljate. Pojavljuje se novi osećaj. Ali, pogrešan je. Ponovo.

Kako vreme više prolazi, to manje vere ostaje. Postoji li ona prava osoba?

Tek kada odustanete, kada počnete verovati kako nema te osobe na ovoj planeti, kada konačno otpustite osećanja, u potpunosti prihvatite svoju sudbinu i svoju samoću … tek se onda taj nevidljivi konac proteže i omogućava toj osobi da sazna za vas.

Sve se razvija najbolje, a dve osobe ogolele nade upoznaju jedna drugu.

Čarobna, nevidljiva nit postoji između te dve osobe, čiji putevi treba da se ukrste. Oni će pronaći jedno drugo samo kada znaju suštinu slobode i samoće; kada mudrost prevlada ludost, znanje neznanje i prihvatanje tvrdoglavost.

Oni će se sastati. Nevini, iskreni, spremni da vole, da daju, spremni da postanu bolji. Jer oni zajedno nisu sami. Zajedno su jaki, imaju umnožena osećanja, mudrost, imaju večnost za eksperimente.

Njihov susret otvara nove mogućnosti koje mogu da iskoriste samo kao par. I svet će im pljeskati jer će ta zajednica uvek donositi svetlo i znanje svima oko njih.

Daljina, ljudi, teški uslovi: ništa ih ne može sprečiti da dovrše svoju misiju. Oni su se susreli, a to znači da se glavna stvar već dogodila. Sve ostalo je samo pitanje vremena.

Jedino što je potrebno da sada znaju je da prava ljubav nije samo iskra u vatri života. Prava ljubav je ta vatra. I sve prepreke će izgoreti u plamenu.

Čarobna nit je između dvoje ljudi kojima je suđeno da budu zajedno. A njeno ime je – prava ljubav.

Izvor: Atma.hr

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter