Izvor:
07.12.2016 u 21:32
0

Naučnici pokazali: Ovo je RAZLOG zbog kojeg se muškarci bude sa erekcijom!

Većini muškaraca se redovno dešava da se probude sa erekcijom, a postoje i one situacije kada ih baš zbog toga bude blam. Ipak, sve je to normalno, jer je u pitanju majka priroda.

Dakle, setite se momenata kada otvorite oči, a vaš “najbolji prijatelj” se nalazi gotovo ispred vaše face.

O, da, sigurno ste prvobitno šokirani i osvrćete se oko sebe ne biste li shvatili šta se desilo. A onda, kada se malo saberete, pokušavate da se setite šta ste sanjali.

I niste na pogrešnom putu. Jutarnja erekcija ima veze sa snom.

To je zapravo noćna erekcija, a tokom noći može da se javi i do pet puta.

Noćne erekcije se događaju tokom REM faze sna, u kojoj sanjamo. Javljaju se kada su aktivirani određeni delovi mozga koji utiču na rad nerava za odmor, akciju, strah, kao i kada je pojačano lučenje hormona odgovornih za raspoloženje.

Naime, što lepše snove imate to će vaš penis češće biti u erekciji.

Happytv.rs
Foto: Foto: Dijeta Mesečeve Mene

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter