Izvor:
22.10.2019 u 20:00
0

OVO NIJE VIŠE OMILJENO MESTO ZA VOĐENJE LJUBAVI: Evo ko je skinuo KREVET sa PIJEDESTALA

Da muškarcima krevet nije omiljeno mesto za vođenje ljubavi, pokazalo je istraživanje koje je sproveo jedan proizvođač prezervativa.

Čak 62 odsto muškaraca koji su učestvovali u njemu složilo se da ništa ne može da nadmaši seks pod tušem. Oni koji su ovu vrstu seksa već isprobali među ispitanicima, tvrde da je to mesto kao stvoreno za strast i užitak.

Čak 81 odsto njih rado ponovilo to iskustvo.

Većina ispitanika, odnosno njih 56 odsto, složila se i da je idealno godišnje doba za seksualne aktivnosti pod tušem leto, ali sumnjamo da bi većina muškaraca odbila takvu ponudu i u nekom drugom godišnjem dobu.ž

Izvor: Index.hr
Foto: Pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter