Izvor: HappyBSC
02.01.2020 u 12:19
0

OVO SU TAJNE ZA USPEH U KREVETU Otkrijete šta koriste mačo muškarci

Postoje mnoge supstance koje mogu da nadraže želju za seksom i poboljšaju odnos. Upotreba alkoholnih pića je jedan od najstarijih stimulatora libida, i još uvek najrasprostranjeniji afrodizijak u upotrebi širom sveta.

Dosta različitih mišljenja je izrečeno u vezi ove kombinacije. Šekspir je rekao da alkohol ‘pobudi želju ali onemogući performanse’. Pitanje glasi – šta vi mislite o piću i seksu?

Seksualni nagon

U umerenim količinama, alkohol će umanjiti anksioznost i omogućiti ljudima da otpuste svoje inhibicije. Samim tim, popiti piće ili dva u socijalnim situacijama će pomoći muškarcima da prevaziđu svoju sramežljivost i lakše priđu ženama. Ovo je posebno tačno za jako suzdržane muškarce koji se boje odbijanja, ili za one koji imaju problema sa performansama usled anksioznosti. Ne preporučuje se veliko oslanjanje na alkohol kako bi se pregurale društvene situacije, ali unošenje malih količina radi opuštanja ne predstavlja problem.

Sramežljivost u krevetu

Blaga promena u raspoloženju od alkohola će takođe ukloniti nervozu i stvoriti prostor za slobodniji seksualni izražaj. Bilo da ste u vezi ili u noćnom klubu u potrazi za jednovečernom avanturom, ako želite da začinite stvari, pokušajte da popijete piće ili dva. Ovo će samo spustiti barijere koje bi u normalnoj situaciji bile tu. Odgovorna količina alkohola čini seks mnogo zabavnijim.

Ograničite piće

Pripazite na to koliko alkohola konzumirate. Za većinu, pola grama čistog alkohola na 1 kg telesne težine je maksimalna preporučena doza, jer sve preko toga smanjuje vaše seksualne sposobnosti. Na primer, osoba koja teži 75 kg može da popije pola flaše vina pre seksualnog odnosa bez ugrožavanja svojih performansi. Količina alkohola koja utiče na nečiji seksualni nagon je različita za svakog pojedinačno, i zato je bitno da znate svoje granice.

Ne zloupotrebvljajte alkohol

Unošenje prevelikih količina alkohola može dovesti do ozbiljnih posledica. Pored impotencije i lošeg nastupa u krevetu, alkohol može izazvati preteranu agresiju muškaraca prema članovima suprotnog pola. Fokus ovog članka nije na ovim ekstremnim situacijama, ali moramo da spomenemo da zloupotrebom alkohola tj. konzumiranjem preteranih količina, stvari se mogu oteti kontroli.

Alkohol i seks mogu biti jako zabavna i uzbuljiva kombinacija. Zapamtite samo da je umerenost ključ, i uživajte u poboljšanim odnosim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter