Izvor:
30.10.2017 u 14:01
0

POGAĐAJTE: Samo jedna poza je muškacima i ženama podjadnako dobra!

Došao je i taj dan – muškarci i žene su se složili i to, ni manje ni više, nego oko seksa. Istraživanje jednog seksologa, pokazalo je da je omiljena seks poza i muškarcima i ženama ista. Pogađate, nije misionarska.

Ona je ispitala 50 svojih kolega, tražeći im da opišu koliko tačno uživaju u određenim pozama.

Među ponuđenim pozama su bile lotos, spooning, 69, obrnuta kubojka, uza zid, jahačka, misionarska i doggy stil. Odgovori su bili različiti – žene vole jahačku jer im se sviđa taj osećaj moći, dok muškarci baš vole pozu 69. Oko misionarske su se složili da je OK, dok uza zid vole samo žene, ali ne i muškarci.

Ali, samo jedna poza je muškacima i ženama podjadnako dobra i to baš doggy. Muškarci vole otpozadi jer im daje mogućnost da uživaj u sjajnom pogledu tokom seksa, dok se ženama sviđa da ponekad prepuste muškarcu kontrolu. To je intiman čin i ova poza, slažu se svi, donosi neki poseban čin zadovoljstva.

Izvor: pressonline.re
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter