Izvor:
15.03.2019 u 20:28
0

PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Zašto muškarce uzbuđuje seksi veš?

Zašto muškarci vole da vide žene baš u seksi vešu?

Verovatno su vam fioke pune negližea i seksi kompletića, ali evo šta muškarci ustvari misle o tome. Muškarci su vizuelna bića, ali da li se isplati investirati u seksi donji veš?

Samo za njega

Mnoge žene nose seksi donji veš samo zato da bi ga partner mogao skinuti, odnosno da bi mu ukazala čast i pokazala da je to njen poklon njemu. Muškarac tada zna da je seksi veš kupljen samo za njegove oči i to ga čini posebnim.

Poput afrodizijaka

U današnjim vremenima kada svi imaju brojne obaveze često se dešava da je seks u drugom planu. Ipak, ukoliko želite da se poigrate sa svojim dragim i tokom naporne radnje nedelje, seksi donji veš će vam svakako pomoći da se rasplamsaju strasti i podigne libido.

Seksi veš za seksi ženu

Muškarcima se najviše sviđa kako žena izgleda u seksi vešu. Osim toga, kad ga žena nosi, ne samo da izgleda seksepilnije, nego se tako i oseća. Ovakav veš podiže samopouzdanje pa ćete samim tim i svom dragom delovati izazovnije.

Šta odabrati?

Nekim muškarcima je najizazovniji crni donji veš od kože ili čipke. Drugi vole svilen, a nekima je omiljena providna čipka. Saznajte šta to vaš partner voli ili još bolje – idite zajedno u šoping!

Savet za kraj

Ujutro, pre nego što svako krene na svoju stranu, obucite seksi veš i pokažite partneru šta ga čeka kad se uveče vidite. O tome ćete oboje razmišljati ceo dan i eto odlične predigre.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter