Izvor:
21.06.2017 u 19:20
0

ŠOK ISPOVEST: Moj muž je ĐUBRE, kada se naljutim, on se SKINE i HODA GO po kući, totalno se UZBUDIM!

Seks je uživanje, ali ponekad može da bude i instrument za postizanje ciljeva… O tome svedoči i ispovest anonimne žene, koja kruži internetom. Pročitajte kako njen muž redovno koristi činjenicu da ona izuzetno voli da vodi ljubav

"Moj muž je đubre. Ne mogu normalno ni da se posvađam, ne mogu ni da vičem ni da se ljutim na njega.

Šta god on napravi, a meni se ne sviđa, on odmah ispravlja. Zna da mnogo volim seks.

Kada se naljutim on se skine i hoda go po kući i ja ga gledam i totalno se uzbudim. On može da izdrži ceo dan da ne priča, a ja se ljutim možda 5 sekundi.

Pre neki dan smo se posvađali dok smo se vozili sa posla i samo se parkirao i pokidao sve sa mene, tako da sam zaboravila kako se zovem. Jednostavno rečeno, đubre koje zna kako sa ženom."

izvor:informer.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter