Izvor: Novosti magazin
06.08.2021 u 18:54
0

ŽENE VOLE MRGUDE? Evo zašto su ženama privlačniji neraspoloženi muškarci

Psiholozi su došli do zanimljivih zaključaka kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Da li je mit ili istina da žene vole loše momke, pokušali su da dokažu američki psiholozi. U istraživanju je učestvovalo 1000 odraslih osoba, koje su rangirale privlačnost drugih ljudi, na osnovu fotografija na kojima su prikazani muškarci i žene s različitim emotivnim ekspresijama na licu.

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Apel NEVINOG ČOVEKA osuđenog na 20 godina robije:“Sve mi je smestila zbog ljubomore!“

ISPRAĆAJ LAZANSKOG NA VEČNI POČINAK: Sahranjen veliki čovek i novinar – prisustvovao veliki broj ljudi, među njima i Milomir Marić i predsednik Vučić (FOTO)

VUČIĆ: Napadi na srpske svetinje na KiM apsolutno su nedopustivi!

STRAVIČNI DETALJI KRIVIČNIH DELA BELIVUKOVOG KLANA: Šejić štapom za bilijar SILOVAO NAVIJAČA?!

Rezultati su pokazali da žene najmanje privlače nasmejani, srećni muškarci, a da više preferiraju one koji izgledaju ponosno i moćno ili neraspoloženo i stidljivo.

Suprotno tome, muškarce su više privlačile žene koje su izgledale srećno, a najmanje one koje su izgledale ponosno i gordo. Pa, u čemu je zapravo reč kod ovih izbora?

Na privlačnost su uticali evolucija i kulturni aspketi.  Žene privlače muškarci koji pokazuju ponos jer im to sugeriše da se na njih mogu osloniti. A ponos je i u direktnoj vezi sa ekonomskim statusom.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDALOZNI POTEZ PRIŠTINE: Skupština odbacila Rezoluciju o sprovođenju Vašingtonskog sporazuma!

POČELA BESPLATNA PODELA KUĆA: Dodeljeno prvih 14 novih domova!

VREME JE ZA NOVE MERE? Dr Kon: Za očekivati je da imamo uskoro 1000 ZARAŽENIH!

DANAS DRUGI KRUG ISPLATA POMOĆI: Evo koliko novca ko dobija!

Takođe,  to što se muškarac smeje može biti povezano sa nedostatkom dominacije.

Nasuprot tome, muškarci nasmejanu ženu doživljavaju kao ranjivu i pokornu. Zanimljivo je da je stidljivost privlačna za oba pola, jer ta emocija izaziva poverenje. 

Psiholozi tvrde da muškarci koji izgledaju usmereni na svoje interese više privlače žene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter