Izvor: Tanjug
11.07.2020 u 13:43
0

OGLASIO SE BIL GEJTS Evo šta je novo poručio o vakcini protiv KORONE!

Milijarder Bil Gejts apelovao je danas da lekovi za kovid-19 i potencijalna vakcina budu dostupni zemljama i ljudima kojima su najpotrebniji, a ne „onome ko više plati“, rekavši da će oslanjanje na tržišne uslove produžiti smrtonosnu pandemiju.

– Ako jednostavno dopustimo da lekovi i vakcina odu onome ko najviše plati, umesto ljudima i mestima gde su najpotrebniji, imaćemo dužu, nepravedniju i smrtonosniju pandemiju – rekao je osnivač „Majkrosofta“ u video poruci objavljenoj tokom virtuelne konferencije na temu korona virusa koju je organizovalo Međunarodno društvo za borbu protiv AIDS-a.

– Lideri treba da donesu ove teške odluke o distribuciji koja se bazira na jednakosti, a ne samo na faktorima koje određuje tržište – istakao je Gejts.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter