Izvor: City magazine
27.09.2023 u 08:30
1

MOĆNA CRVENA BOJA: Šta je to efekat crvenih noktiju?

Efektna crvena boja ponata je kao simbol moći, ljubavi, snage i lepote. Kod žena odiše čistom ženstvenošću i seksipilom, bilo da je u pitanju karmin, večernja koktel haljina ili nokti. U svakom slučaju, crveni detalj ženi pruža osećaj moći.

Pojedini ljudi crvene usne shvataju olako,  a ne znaju da crvane boja sama po sebi privlači pažnju. Stoga se crvena boja nosi sa dosta samopouzdanja jer će, svesno ili nesvesno, upadati u oči mnogih.

Dokaz efektne boje jeste teorija crvenih noktiju koja kruži po TikTok-u.

Sa skoro 160 miliona pregleda, trend #rednailtheory naveo je žene širom sveta da ispitaju tačnost ove teorije.

LAKA ZA ODRŽAVANJE I TOTALNO ŠIK: Nova bob frizura koju ćete obožavati

„Znam da su muškarcima privlačni crveni nokti. Zove se teorija crvenih noktiju. Svaki put kada bih imala crvene nokte, momci bi prokomentarisali. Dešavalo se da se javim na video poziv i da se nokti jedva i vide I dobila bih komentar – sviđa mi se boja tvojih noktiju”, objašnjava TikTokerka.

Kao i za sve u životu, i za ovu teoriju je moralo postojati čuveno – Zašto?

Zašto baš crvena?

TikTokerka je iznela realno objašnjeje jakog efekta crvenih noktiju kod momaka. Naime, 90-tih, kada smo odrastali, žene su često bojile nokte u crvenu boju, naročito naše mame, koje su tada bile naš uzor i vodilja u život. Dakle, muškarci povezuju svoja rana sećanja iz detinjstva sa onim što im se danas dopada.

@girlbosstown Reply to @meganandliz @tinx @serenakerrigan ♬ original sound – GirlBossTown

Kako i sama navodi, crveni nokti joj nekako deluju staromodno, međutim, osim prirodno jakog efekta crvene boje uopšte, crveni nokti su muškarcima draži baš iz tog razloga. Sada na TikToku ima na hiljade videa u kojima devojke testiraju #rednailtheory I sudeći po komentarima, reakcijama i pregledima, teorija se pokazala kao tačna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MOĆNA CRVENA BOJA: Šta je to efekat crvenih noktiju?”

  1. Po bon tonu nokti bi se trebali lakirati samo sa ili bezbojnim lakom, sa sedefom , svetlo ružičastom i karmin crvenom , sa crvenim u krajnjem slučaju, njega je bolje stavljati na nokte na nogama , mada su i za nokte na nogama bolje prve tri varijante .
    Mogu se nanositi i teget i crne i zelene boje ali to ipak govori o osobi koja ih nosi , nisam „konzerva“ , ali to je tako .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter