Izvor: NAJZENA
15.09.2023 u 13:15
1

NOVAKOVA SUPRUGA JE ČESTO NA METI KRITIKA: Odlučna je kada je u pitanju striktna ISHRANA njihovih mališana!

Porodica čuvenog tenisera godinama praktikuje iskranu zasnovanu na voću i povrću u čemu uživaju i mališani.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena ponovo su u žiži javnosti nakon što je najbolji srpski teniser svih vremena osvojio još jednu grem slem titulu pobedom na Ju es openu.

Jelena, koja već godinama praktikuje poseban način ishrane koji se zasniva na voću i povrću, često je govorila da se na ovakav način hrane i njihova deca Stefan i Tara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Zbog načina ishrane i obroka koje priprema deci Jelena je često nailazila na nerazumevanje i kritike, iako ona tvrdi da njena deca zdrava kao dren.

– Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je. Tara je od početka samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam. Ništa ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire – objasnila je Jelena u svom lajvu na Instagramu pre nekoliko godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVAKOVA SUPRUGA JE ČESTO NA METI KRITIKA: Odlučna je kada je u pitanju striktna ISHRANA njihovih mališana!”

  1. Da devojko,ali organizmu treba zivotinjska mast i meso,nazalost zadnjih mozda 10.000 godina i vise.
    Bice problem kada deca odrastu .
    Imamo zube očnjake za meso i druge zube za zelenilo,draga moja to je priroda organizirala,priroda ne trpi izmene.
    Pozdrav

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter