Izvor: happybsc
05.03.2024 u 11:04
0

ON ĆE VAM SIGURNO POPRAVITI RASPOLOŽENJE: Opsa sa njih dvoje definitvno mogu biti članovi folklornog anasmbla(VIDEO)

Spreman je da povede igru na nekom punoletstvu ili svadbi , a možda su mu ambicije nešto veće i zaigra na sceni sa prvacima nekog od poznatih folkrnih anasambala.

Snimak koji ovih dana kruži društvenim mrežama, postao je viral, raznežio je mnoge. Naime negde najverovatnije u istočnoj Srbiji dečak sa svojim ljubimcem uvežbava plesne korake.

Korake koje pravi mali vlasnik bezpogovorno prati njegovo četvronožni prijatelj mešanac.

I dok dečak u ritmu najverovatnije nekog srspkog kola pravi korake pas pokusava da ih imitira i .

Da li se njih dvojica spremaju za nastup ili je pak u pitanju samo puka zabava dvojice prijatelja nismo uspeli da utvrdimo. Ipak ovaj video do sada je pogledao veliki broj ljudi kojima je ulepsao dan,nadamo se da će imati i sličan efekat na vas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter