Izvor:
14.10.2019 u 10:01
0

BUDI KULTURAN: Projekat okuplja sve studente Univerziteta u Beogradu koji žele da učestvuju u kulturnoj revoluciji i grade nove temelje kulture!

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd deveti put zaredom organizuje projekat "Budi Coolturan" koji će se održati u periodu od 18. do 20. oktobra 2019.

Ovogodišnji "Budi Coolturan" ima za cilj da kroz što veći broj dimenzija predstavi kulturu svojim učesnicima. Takođe, težimo da ove godine postoji interakcija učesnika sa predavačima, kako bi i sama kultura bila što pristupačnija mladima.

Prvi dan je rezervisan za predstavu, koja će se odigrati u "UK Vuk Stefanović Karadžić" , čime započinjemo jačanje kritičkog razmišljanja prema svemu što nas okružuje.

Drugi i treći dan provodimo u "Karbot State-u". U toku dva dana kroz predavanja, panele, debate i radionice, prisutni učesnici će imati priliku da spoznaju kulturu na malo drugačiji način.

Približićemo priču o kulturi – saznaće ko je to kulturan čovek, ko je umetnik, šta sve oni zajedno čine i zašto su neophodni u svakodnevnom životu.

Takođe, biće reči o našim velikanima, koji su već sad ušli u legendu, a čije likove pamtimo i rado citiramo.

Na kraju, svako od učesnika imaće priliku da bude i sam heroj priče, svačija priča je važna i ispričana, čime se stavljaju u poziciju stvaraoca.

Projekat okuplja sve studente Univerziteta u Beogradu koji žele da učestvuju u kulturnoj revoluciji i grade nove temelje kulture.

Prijave za projekat su otvorene do 15. oktobra 2019. godine na zvaničnom sajtu oraganizacije, dok će sve informacije biti dostupne, kako na zvaničnom sajtu organizacije, tako i na profilima na društvenim mrežama.

HappyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter