28°C

Beograd

FINALE SUPERKUPA SRBIJE: Vojvodina i Dinamo će "odmeriti snage"!

Rukometaši Vojvodine, osvajči "triple krune" u prošloj sezoni, u finalu Superkupa Srbije igraće danas od 19.30 u Mionici protiv Dinama iz Pančeva.

Trener aktuelnog šampiona Boris Rojević istakao je da obe ekipe imaju pođednake šanse za osvjanje prvog trofeja u sezoni.

- Očekujem neizvestan mec. Obe ekipe su pokazale dobar rukomet na startu sezone. Dinamo pojačan sa dva bivša A reprezentativca, Šotićem i Mitrovićem. Pokazao je već na startu da ima najbolju ekipu u njihovoj novijoj istoriji. Mi smo protiv Neksea prikazali odlicnu igru tako da očekujem spektakl i odličan rukomet u Mionici. Šanše su 50-50 - rekao je Rojević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Šef stručnog štaba Dinama Akim Komnenić smatra da je Vojvodina favorit u meču, ali da je njegov tim motivisan da osvoji pehar.

- Utakmica Superkupa dolazi možda prerano za nas u ovom trenutku, ali sigurno smo jako motivisani da podignemo prvi trofej. Ovo je sport, a u sportu detalji i jedna lopta mogu da odluče, kao i sama želja, pogotovo kada su timovi sličnog kvaliteta. Vojvodina na čelu sa mojim prijateljem i kolegom Borisom Rojevićem ima veliko iskustvo u osvajanju trofeja. Oni su u ovom trenutku sigurno favoriti. Mi imamo svoje ciljeve i zadatke koji su pred nama, daćemo sve od sebe da donesemo prvi trofej Superkupa u Pančevo, a ako ne, nastavićemo da radimo za sledeću priliku - rekao je Komnenić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar