Izvor:
27.09.2018 u 11:14
0

NEDIMOVIĆ U RAZGOVORU SA FABRICIJEM: Ispunjeni svi uslovi za otvaranje Poglavlja 11 – poljoprivreda i ruralni razvoj!

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović danas je u razgovoru sa šefom Delegacije EU Semom Fabricijem rekao da su ispunjeni gotovo svi uslovi za otvaranje Poglavlja 11 – poljoprivreda i ruralni razvoj.

On je obavestio Fabricija da je Akcioni plan za Poglavlje 11 upućen Vladi Srbije i time je ispunjeno drugo merilo, čime smo na korak od otvaranja ovog poglavlja, saopštilo je resorno ministarstvo.

Nedimović je obavestio Fabricija i o tome da se u narednom periodu očekuje da Nacionalna laboratorija za kontrolu kvaliteta mleka dobije akreditaciju.

Nedimović je sa Fabricijem razgovarao i predstojećim i budućim projektima EU i Srbije u poljoprivredi.

Ministar je ovom prilikom pozvao Fabricija da zajedno uruče nova rešenja koje će dobiti srpski poljoprivrednici koji su podneli zahteve na IPARD javni poziv.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter